Sharebox og Spense


Publisert: 25.01.2024

Tradisjonelt har levering av nøkler til verkstedet utenfor åpningstid vært en utfordring. Ofte har man måttet bruke hull i veggen eller plassert nøkkelen på bilhjulet i håp om at det ville gå bra. Disse metodene er ikke godkjent av forsikringsselskapene, og det er en risiko man kanskje ikke bør ta.

Vi hos Motor Technik har kjent på våre BMW kunders frustrasjon med å hente innen 16,00, noe måtte gjøres og det er virkelig i tiden med en slik fleksibel løsning for kundene. Sammen med betalingsløsningen via Spense blir det hele veldig lettvint for kunden og ikke minst for kundemottaker.

Innlevering:

Her taster du kun ditt telefonnummer og registreringsnummer.

Utlevering:

Spense er en betalingsløsning der vi sender ut SMS med link til fritt valg av hvordan du vil betale. Vipps, bankkort, trekk fra konto, faktura eller delbetaling. Når betaling er utført får du tilgang på åpning av Shareboxen for utlevering av nøkkel.

Med Sharebox kan du nå enkelt levere og hente nøkkelen når det passer deg, uten bekymringer og helt trygt. Du trenger ikke å stå i kø eller vente, og det er en forsikringsgodkjent løsning.

Stian Rønning

Kundemottaker.