Enkel levering av nøkler med Sharebox

Sharebox brukes til lette overlevering av bilnøkler på verkstedet. Inn- og utlevering før og etter arbeidstid kan være en utfordring for mange. Men med Sharebox kan du levere og hente nøkkelen i et eget, sikkert skap. Tilgang til skapet er via link tilsendt på SMS.

Tradisjonelt har levering av nøkler til verkstedet utenfor åpningstid vært en utfordring. Ofte har man måttet bruke hull i veggen eller plassert nøkkelen på bilhjulet i håp om at det ville gå bra. Disse metodene er ikke godkjent av forsikringsselskapene, og det er en risiko man kanskje ikke bør ta.

Med Sharebox kan du nå enkelt levere og hente nøkkelen når det passer deg, uten bekymringer og helt trygt. Du trenger ikke å stå i kø eller vente, og det er en forsikringsgodkjent løsning.

Levering

Når du skal levere nøkkelen, følger du bare anvisningene på Shareboxen. Det opprettes en luke spesifikt for din bil. Når verkstedet begynner å jobbe med bilen din, henter de ut nøkkelen fra Shareboxen.

Shareboxen er plassert til venstre for verkstedets inngangsdør, og du kan enkelt finne den.

Henting

Når du skal hente bilen, vil du motta en SMS der du fritt velger betalingsmåte via telefonen din. Når betalingen er gjennomført vil du få tilgang til Shareboxen der du taster inn en lokasjonskode på din telefon. Lokasjonskoden ser du på Sharebox når du står foran den.

Betaling

For betalingen i Sharebox bruker vi Spense, som gir deg muligheten til å utsette betalingen om ønskelig.

Med Sharebox kan du derfor trygt og enkelt håndtere levering og henting av nøkkelen til verkstedet på en forsikringsgodkjent måte, uten å måtte bekymre deg for sikkerheten eller risikoen forbundet med tradisjonelle metoder.